OM OSS

Vi har mångårig erfarenhet av att lansera produkter och butiker på Amazons olika marknadsplatser. Med beprövade metoder och strategier ser vi till att dina produkter får en framgångsrik lansering och vidareutveckling. Vi är ett stöd genom hela processen eller delar av den.

Vi brinner för e-handel och Amazon

Paul Linderoth

Paul Linderoth

Marketplace Manager
paul@byllagency.se
+46 739 42 29 91

Vi är intresserad av att veta mer om er verksamhet, vänligen kontakta oss.

Allt började med att vi lanserade vårt egna brand på Amazon 2019 och insåg de enorma möjligheterna som fanns inom Amazon. Med tiden som har gått har vårt intresse för Amazon vuxit och önskan är att hjälpa nordiska bolag att lansera sina produkter på Amazon.

Med egen praktisk erfarenhet av att lansera ett eget varumärke och produkter på Amazon kombinerat med att hjälpt flertal företag lansera sina varumärken på Amazon har vi utvecklat processer och strategier som fungerar, på riktigt.

Vårt mål är att hjälpa nordiska bolag ut på Amazons olika marknadsplatser. För vissa bolag är detta en möjlighet att utöka med ytterligare en marknads- och försäljningskanal för att öka varumärkeskännedomen och försäljningen, för andra bolag är det en möjlighet att bli internationella och komma ut på nya marknader och hitta nya kunder.

I och med att Amazon är en av världen största marknadsplatser med fler 100 miljoner kunder världen över finns det en enorm potential att utöka och expandera sin verksamhet. Vi finns här för er som vill säkerställa en framgångsrik lansering på Amazon eller som har fastnat och vill vidareutveckla sin verksamhet på Amazon.

 

 

Vi är nyfikna på att höra mer om din verksamhet, hör av dig idag.

1 + 7 =

VÅRA TJÄNSTER

Se vårt tjänsteutbud nedan:

Amazon marknadsanalys

MARKNADSANALYS

En viktig del i att lyckas på Amazon är att göra en marknadsanalys baserad på data från Amazon för att utvärdera vilka hinder och möjligheter som kan uppstå vid en produktlansering.

Registering av Amazon konto

REGISTRERING AV KONTO

Få vägledning genom alla registreringsprocesser för att säkerställa en korrekt uppsättning enligt Amazons regelverk.

Amazon SEO

AMAZON SEO

För att få synbarhet och lönsamhet på lång sikt på Amazon behövs det en stark och solid sökoptimering (sk. SEO) som optimeras över tid.

Annonsering på Amazon

AMAZON ANNONSERING

Amazons annonseringsplattform blir allt viktigare. Annonseringen är en avgörande pusselbit för att nå era uppsatta försäljningsmål.

Amazon Administration

ADMINISTRATION

Löpande support och hantering av ert Amazonkonto.

Amazon strategi

AMAZON STRATEGI

Det krävs en strategi och en plan som är anpassad för Amazon för att lyckas långsiktigt och som kompletterar era övriga strategier.

Vi är nyfikna på att höra mer om din verksamhet, hör av dig idag.

9 + 13 =

OM OSS
John Ericssonsgatan 3
Stockholm, 112 22
Byllagency ©
Byllstore AB

KONTORSADRESS
Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm
Sverige